Financial Lease

U kunt als (startende) ondernemer met behulp van een Financial Lease constructie een geschikte (bedrijfs)wagen kopen welke nodig is voor uw bedrijfsvoering. U strijkt als het ware uw uitgave uit over een bepaald aantal maanden, wat een positieve invloed heeft op uw bedrijfsliquiditeit. Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van het voertuig waardoor uw (bedrijfs)wagen op uw balans komt te staan. Als ondernemer en eigenaar van het voertuig kunt u de gefactureerde BTW als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting.

Financial Lease kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen welke niet verhoogd of verlaagd kunnen worden.

Gemak en zekerheid

Duidelijke afspraken, overzicht in financiën en één maandbedrag! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuze.

Vraag een offerte aan

Een financial lease offerte is vrijblijvend. Middels een Credit Check van uw bedrijf ontvangt u bericht van acceptatie. Mocht het zo zijn dat er voor de door u gekozen (bedrijfs)wagen geen volledige goedkeuring is, dan kunnen wij samen met u tijdens een gesprek de alternatieven bekijken cq doornemen.

Consumptief Krediet

Ons betaalplan helpt u zorgeloos en transparant op weg.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto maar heeft u niet het volledige aankoopbedrag achter de hand? BD Autoplan kan u op weg helpen en is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. BD Autoplan is een flexibele manier om u aan uw auto te helpen zonder een verplichte aanbetaling.

BD Autoplan helpt u op een verantwoorde manier aan een auto, dus geen verassingen achteraf, veel vrijheid en u weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw huidige te dure lening(en) over te stuiten tegen een lagere rente en maandlast.

Dit maakt BD Lease uw ideale partner bij het kopen van uw nieuwe auto.

Berekeningstool